Basszusgitárok

Höfner HCT-SHB-BK-0 4 húros basszusgitár, Shorty Bass széria, hársfa test, csavarozott juhar nyak, menzúra 760 mm, rózsafa fogólap, 22 érintő, fém húrláb Fixed Tailpiece/Bridge, Single Nickel mechanika, 42 mm felső nyereg, Hofner Humbucker hangszedő a húrlábnál, Volume, Tone, szín: fekete.
54.000 Ft
Yamaha BB 1024 basszusgitár.A BB basszusok tartalmazzák a „Diagonal Body Thru String” -t, ahol a húrok a basszus hátsó végén átlósan vannak elvágva, és a hangszeren keresztül 45 ° -os szögben átjutnak a hídra. A húrok hajlításának hagyományos módja feszültséget vált ki a húrrezgés továbbításakor.Az 5 részes juhar és mahagóni laminált nyak ellenáll a vetemedésnek és a csavarodásnak. Hozzáadja a hangszer feszes és éles juhar jellegét, a mahagóni melegséggel kombinálva. A Bolt on design éles támadást, gyors reagálást és éles hangot biztosít. A BB1000 és BB400 sorozatú basszusok ötrészes juharral és nato laminált nyakkal rendelkeznek.A passzív hangzás érdekében a hangszedőket kifejezetten az YGD-vel (Yamaha Guitar Development) együttműködve fejlesztették ki. A nyitott kivitel lehetővé teszi, hogy a hangszedők nagyobb húrrezgést kapjanak, míg a pengés mágnesek olyan dinamikus rock játékstílusokat kezelnek, mint az agresszív szedés. Az elülső hangszedőn lévő Alnico-V mágnesek meleg, mély hangot adnak, míg a hátsó kerámia mágnesek kiváló ütést biztosítanak.A hangológépek és a húrvezető úgy vannak elhelyezve, hogy optimális húrfeszültséget és egyensúlyt biztosítsanak. Made in Indonesia.Már nem gyártják. Használt, jó állapotban.
270.000 Ft
Johnson basszusgitár, ütött-kopott, de beérett-hangú, kényelmes, pontos, jó-hangú hangszer. Kifogástalan műszaki állapotban,- új húrokkal. Használt.
52.500 Ft
Pasadena STB 150 SB
45.900 Ft
H K passzív elektronikával, használt
Akció: 85.000 Ft helyett 70.000 Ft
  1. főoldal
  2. akusztikus gitárok
  3. elektromos gitárok
  4. basszusgitárok
  5. egyéb húros hangszerek
  6. erősítők
  7. elérhetőség
© Faragó Péter,