Basszusgitárok

Pasadena STB-202B Fekete 4 húros elektromos basszusgitár Jazz Bass stílusban. A test tömör hársfából készült. A csavaros nyak kanadai juharból készült, mely rózsafa fogólappal van ellátva, fehér perloid helyzetjelzőkkel. A Single-Coil Jazz Bass hangszedők meleg mélyhangokat biztosítanak. A hardver és a hangolókulcsok krómozottak.Használt.
44.000 Ft
Ibanez PCBE12-MH-OPN Open Pore Natural elektroakusztikus basszusgitár: Grand Concert széria, mahagóni fedlap, mahagóni hát- és oldallap, mahagóni nyak, rózsafa fogólap, 20 érintő, menzúra: 31.8" (810 mm), rózsafa húrláb, Ibanez Under Saddle hangszedő, AEQ202T előerősítő, Volume, Bass, Treble szabályzók, beépített hangológép, Open Pore Natural kivitel
92.900 Ft
Ibanez GSR180-BEM Baltic Blue Metallic 4 húros elektromos basszusgitár: GSR - Soundgear széria, dammarafenyő (agathis) test, juhar nyak, rózsafa fogólap, 22 Medium érintő, menzúra: 34" (864 mm), 2 x PSNDJ hangszedő, 2 hangerő, hangszín, B-10 húrláb, Ibanez hangolókulcsok, króm szerelékek.A B10 híd lehetővé teszi a teljesen állítható intonációt és a stabil hangolást.Szín: Baltic Blue Metallic
85.900 Ft
Cort Curbow basszusgitár. Aktív elektronika, 27 (!) bundos nyak,- ebonizált fogólappal, rengeteg hangszín-állítási lehetőség, műanyag test, fekete szerelvények. Különleges hangszer,- már nem gyártják ezt a típust. Használt.
72.500 Ft
Höfner HCT-SHB-BK-0 4 húros basszusgitár, Shorty Bass széria, hársfa test, csavarozott juhar nyak, menzúra 760 mm, rózsafa fogólap, 22 érintő, fém húrláb Fixed Tailpiece/Bridge, Single Nickel mechanika, 42 mm felső nyereg, Hofner Humbucker hangszedő a húrlábnál, Volume, Tone, szín: fekete.
65.900 Ft
Yamaha BB 1024 basszusgitár.A BB basszusok tartalmazzák a „Diagonal Body Thru String” -t, ahol a húrok a basszus hátsó végén átlósan vannak elvágva, és a hangszeren keresztül 45 ° -os szögben átjutnak a hídra. A húrok hajlításának hagyományos módja feszültséget vált ki a húrrezgés továbbításakor.Az 5 részes juhar és mahagóni laminált nyak ellenáll a vetemedésnek és a csavarodásnak. Hozzáadja a hangszer feszes és éles juhar jellegét, a mahagóni melegséggel kombinálva. A Bolt on design éles támadást, gyors reagálást és éles hangot biztosít. A BB1000 és BB400 sorozatú basszusok ötrészes juharral és nato laminált nyakkal rendelkeznek.A passzív hangzás érdekében a hangszedőket kifejezetten az YGD-vel (Yamaha Guitar Development) együttműködve fejlesztették ki. A nyitott kivitel lehetővé teszi, hogy a hangszedők nagyobb húrrezgést kapjanak, míg a pengés mágnesek olyan dinamikus rock játékstílusokat kezelnek, mint az agresszív szedés. Az elülső hangszedőn lévő Alnico-V mágnesek meleg, mély hangot adnak, míg a hátsó kerámia mágnesek kiváló ütést biztosítanak.A hangológépek és a húrvezető úgy vannak elhelyezve, hogy optimális húrfeszültséget és egyensúlyt biztosítsanak. Made in Indonesia.Már nem gyártják. Használt, jó állapotban.
270.000 Ft
Johnson basszusgitár, ütött-kopott, de beérett-hangú, kényelmes, pontos, jó-hangú hangszer. Kifogástalan műszaki állapotban,- új húrokkal. Használt.
52.500 Ft
Pasadena STB 150 SB
48.900 Ft
  1. főoldal
  2. akusztikus gitárok
  3. elektromos gitárok
  4. basszusgitárok
  5. egyéb húros hangszerek
  6. erősítők
  7. elérhetőség
© Faragó Péter,