Egyéb húros hangszerek

Music Cool játék ukulele, kisgyerekeknek.
7.000 Ft
Cort öthúros banjo. Használt.
39.000 Ft
Harley Benton elektro-akusztikus mandolin. Használt.
52.000 Ft
Pasadena SU026BG Tenor ukulele Natural A húrok száma: 4 Felületkezelés: nyitott pórus Fedlap: sapele Hátlap és oldalak: sapele Nyak: nato Fogólap: rózsafa Híd: rózsafa Hangológépek: vintage stílusú Szín: Természetes
18.900 Ft
Mandolin. A volt Szovjetúnióban készült. Tömör fedlap, új húrok, új kulcs-készlet. Használt.
25.000 Ft
Dombra népi hangszer, jelenleg G,D,A,E hangolással.
30.000 Ft
Mahalo MJ1 3TS Szoprán ukulele 3-Tone Sunburst szoprán ukulele: Mahalo Java Series sorozat, Nyatoh fából készült test, mahagóni nyak, indiai rózsafa fogólap, 16 érintő, rózsafa húrláb, Nubone XB alsó nyereg, nyílt mechanikás hangolókulcsok fekete tollakkal, nagy hangerő, gazdag harmóniák, kiváló minőségű Aquila húrok, tartozék puhatok, 3T sunburst szín
16.900 Ft
Mahalo Heart Szoprán ukulele Heart Black Az Art Series szoprán ukulele arany-színű kulcsokkal rendelkezik, egyedi szív alakú hanglyukkal, valamint puha tokkal a könnyű szállítás érdekében. Teste teljes egészében Sengon fából készült, míg a Jabon fa nyakát mahagóni fogólappal látták el, nikkel bundokkal. Az ukulele mahagóni hidat, aranyozott Doplhin hangolókulcsokat, GraphTech NuBone felső nyerget és Aqulila Nylgut húrokat is tartalmaz. Fekete színű változat.
13.500 Ft
Maui Sunny szoprán ukulele Egy egzotikus érintés az Ön eszköztárához? Parti barátokkal a strandon? A MAUI ukulele az, amit keres. Különböző színben kapható, a MAUI Sunny ukulelék színes tokkal és akkordtáblázattal érkeznek, így bármit játszhat, ahol csak akar! Szoprán ukulele Test: hársfa Fogólap: juharfa (12 bund) Menzúra: 13" Kulcsok: nyitott, krémszínű gombokkal Híd: abs Bélelt tok mellékelve Szín: Barna
11.900 Ft
Balalajka. A volt Szovjetúnióban készült. Gyári állapotban. Különlegessége hogy gyárilag zöld a háta. Használt.
25.000 Ft
Mahalo ML1AB Szoprán ukulele Aqua Blue Gyönyörű, kézzel kidolgozott, átlátszó színekkel, amelyek kiemelik a fa természetes erezetét, ezek a hangszerek egy mélyzöld tengeren át az aranyló homokdűnékig, hűvös esőerdőkig és káprázatos narancssárga szigeti naplementékig visznek el, klasszikus Mahalo stílusban!
12.500 Ft
Mahalo MK1 Szoprán ukulele Transparent Blue ukulele: szoprán ukulele, Kahiko széria, a hangszer teste és nyaka egzotikus indonéz fából (sengon) készült, mahagóni fogólap, réz érintők, mahagóni húrláb, nikkelezett vintage hangolókulcsok, átlátszó húrok, tartozék hordtáska, Transparent Blue kivitel
12.500 Ft
Mahalo MA1PY Art II Series Szoprán ukulele Python Minőségi hangszer, amely könnyen játszható, és megvan a maga története. A Mahalo kibővíti magával ragadó ukulele művészeti sorozatát a művészetről, a kultúráról és a szórakoztatásról. Az egyedi hanglyuk formákkal és az egész hangszert körülvevő lenyűgöző grafikai kialakítással minden ART II sorozatú ukulele a modern művészet darabja. 5 csodálatos minta van.
14.500 Ft
Mahalo MA1WL Art Series Szoprán ukulele Bagoly Egy szórakoztató módja annak, hogy elkezdj ukulelét játszani. A Mahalo bemutatja ezt a jellegzetes és színes ukulel-sorozatot, amely magában foglalja a művészetet, a kultúrát és a humort. Szemet gyönyörködtető grafikai kialakításukkal és egyedi hanglyuk-formákkal ezek a nagyszerű hangzású ukulelek, amelyek biztosan lenyűgöznek. Válasszon 6 különböző szórakoztató dizájn közül.
13.000 Ft
Mahalo ML1SF Szoprán ukulele Sunflower A Mahalo Slimline sorozatú ukulelek kiváló hangzást és lejátszókényelmet biztosítanak. Játssz az egyik új SLIMLINE SERIES ukulelénkkel, és azonnal rájössz, milyen jól hangzik, és milyen kényelmes játszani. Ez egy szórakoztató, könnyen játszható hangszer.
11.500 Ft
Mahalo MS1TBK Szoprán ukulele Transparent Black A Mahalo Slimline sorozatú ukulelek kiváló hangzást és lejátszókényelmet biztosítanak. Játssz az egyik új SLIMLINE SERIES ukulelénkkel, és azonnal rájössz, milyen jól hangzik, és milyen kényelmes játszani. Ez egy szórakoztató, könnyen játszható hangszer.
11.000 Ft
Mahalo MS1TBU Szoprán ukulele Transparent Blue A Mahalo Slimline sorozatú ukulelek kiváló hangzást és lejátszókényelmet biztosítanak. Játssz az egyik új SLIMLINE SERIES ukulelénkkel, és azonnal rájössz, milyen jól hangzik, és milyen kényelmes játszani. Ez egy szórakoztató, könnyen játszható hangszer.
12.000 Ft
Mahalo MS1TBR Szoprán ukulele Transparent Brown A Mahalo Slimline sorozatú ukulelek kiváló hangzást és lejátszókényelmet biztosítanak. Játssz az egyik új SLIMLINE SERIES ukulelénkkel, és azonnal rájössz, milyen jól hangzik, és milyen kényelmes játszani. Ez egy szórakoztató, könnyen játszható hangszer.
12.500 Ft
Mahalo MK1 Szoprán ukulele Transparent Brown ukulele: szoprán ukulele, Kahiko széria, a hangszer teste és nyaka egzotikus indonéz fából (sengon) készült, mahagóni fogólap, réz érintők, mahagóni húrláb, nikkelezett vintage hangolókulcsok, átlátszó húrok, tartozék hordtáska, Transparent Brown kivitel.
12.000 Ft
Mahalo MH1-VNA Szoprán ukulele Vintage Natural Szoprán ukulele,Hano széria, Sengon egzotikus fa test íves hátlappal, ragasztott Sengon fa nyak, menzúra 346 mm, mahagóni fogólap 12 nikkelezett érintővel, Teak Wood húrláb, minőségi mechanika, Graphtech Nubone XB prémium kompenzált húrláb. Minőségi Aquila húrokkal. Tartozék hordtáska. Szín: Vintage Natural.
15.900 Ft
Mahalo Hawaii Szoprán ukulele Hawaii Green Burst szoprán ukulele, Designer széria, egyedi dizájn, a hanglyuk az oldalsó lemezen található, és lehetővé teszi a zenész számára, hogy jobban élvezze a játékot - a hang egy része a lyukon keresztül közvetlenül a fülébe jut,Sengon test, Jabon nyak, mahagóni fogólap, mahagóni húrláb, 12 érintő, menzúra 346 mm, vintage aranyozott mechanika, GraphTech NuBone XB alsó nyereg, tartozék hordtáska, Aquila Nylgut húrokkal. Szín:Green Burst.
12.500 Ft
Mahalo MH2-TWR Koncert ukulele Trans Wine Red koncert ukulele: Mahalo Hano Series sorozat, Sengon fából készült test, magasfényű lakk, Sengon nyak, rózsafa fogólap, 16 érintő, rózsafa húrláb, Nubone XB alsó nyereg, nyitott rendszerű hangolókulcsok fekete tollakkal, kiváló minőségű Aquila húrok, tartozék puhatok, Trans Wine Red szín
16.900 Ft
Mahalo ML1SH Szoprán ukulele Smoke Haze Gyönyörű, kézzel kidolgozott, átlátszó színekkel, amelyek kiemelik a fa természetes erezetét, ezek a hangszerek egy mélyzöld tengeren át az aranyló homokdűnékig, a hűvös esőerdőkig és a káprázatos narancssárga szigeti naplementékig visznek el klasszikus Mahalo stílusban!
12.000 Ft
Mahalo MA1NJ Art Series Szoprán ukulele Ninja
12.900 Ft
Mahalo MR1 White ukulele: szoprán ukulele, Rainbow széria, a világszerte közkedvelt Mahalo U30 modell újratervezett változata, számos színvariációban kapható, a hangszer teste, nyaka és fogólapja egzotikus indonéz fából (sengon) készült, mahagóni húrláb, arany hangolókulcsok, réz érintők, Aquila Nylgut húrok, tartozék hordtáska, fehér kivitel
12.500 Ft
Mahalo MA1FB Art II Series Szoprán ukulele Futbal Minőségi hangszer, amely könnyen játszható, és megvan a maga története. A Mahalo kibővíti magával ragadó ukulele művészeti sorozatát a művészetről, a kultúráról és a szórakoztatásról. Az egyedi hanglyuk formákkal és az egész hangszert körülvevő lenyűgöző grafikai kialakítással minden ART II sorozatú ukulele a modern művészet darabja.
13.500 Ft
Mahalo szoprán ukulele, transparent festéssel, multi-hole hanglyukrendszer, új, tartozék hordtáskával.
12.900 Ft
Mahalo ML1OS Szoprán ukulele Orange Sunset Gyönyörű, kézzel kidolgozott, átlátszó színekkel, amelyek kiemelik a fa természetes erezetét, ezek a hangszerek egy mélyzöld tengeren át az aranyló homokdűnékig, a hűvös esőerdőkig és a káprázatos narancssárga szigeti naplementékig visznek el klasszikus Mahalo stílusban.
11.900 Ft
Mahalo ML1CP Szoprán ukulele Coral Pink Gyönyörű, kézzel kidolgozott, átlátszó színekkel, amelyek kiemelik a fa természetes erezetét, ezek a hangszerek egy mélyzöld tengeren át az aranyló homokdűnékig, a hűvös esőerdőkig és a káprázatos narancssárga szigeti naplementékig visznek el klasszikus Mahalo stílusban!
12.000 Ft
Mahalo MA1PL Art Series Szoprán ukulele Pool Egy szórakoztató módja annak, hogy elkezdj ukulelén játszani. A Mahalo bemutatja ezt a jellegzetes és színes ukulel-sorozatot, amely magában foglalja a művészetet, a kultúrát és a humort. Szemet gyönyörködtető grafikai kialakításukkal és egyedi hanglyuk-formákkal ezek nagyszerű hangzású ukulelek,- amelyek biztosan lenyűgöznek.
12.500 Ft
Mahalo MA1KA Artist Elite Series Szoprán ukulele Photo Flame Koa Az ARTIST ELITE sorozat magasabbra teszi a lécet a játszhatóság, a megjelenés és a funkciók tekintetében belépő szintű áron. A lenyűgöző Photo Flame Koa test mahagóni nyakkal, ébenfa fogólappal és amara híddal.
15.000 Ft
Mahalo MA1DR Art Series Szoprán ukulele Dart Egy szórakoztató módja annak, hogy elkezdj ukulelén játszani. A Mahalo bemutatja ezt a jellegzetes és színes ukulel-sorozatot, amely magában foglalja a művészetet, a kultúrát és a humort. Szemet gyönyörködtető grafikai kialakításukkal és egyedi hanglyuk-formákkal ezek nagyszerű hangzású ukulelek, amelyek biztosan lenyűgöznek.
12.300 Ft
Mahalo MA1RD Art Series Szoprán ukulele Russian Doll Egy szórakoztató módja annak, hogy elkezdj ukulelén játszani. A Mahalo bemutatja ezt a jellegzetes és színes ukulel-sorozatot, amely magában foglalja a művészetet, a kultúrát és a humort. Szemet gyönyörködtető grafikai kialakításukkal és egyedi hanglyuk-formákkal ezek nagyszerű hangzású ukulelek, amelyek biztosan lenyűgöznek.
12.300 Ft
Mahalo Soprano Ukulele Hawaii Green Burst szoprán ukulele, Designer széria, egyedi dizájn, a hanglyuk az oldalsó lemezen található, és lehetővé teszi a zenész számára, hogy jobban élvezze a játékot - a hang egy része a lyukon keresztül közvetlenül a fülébe jut,Sengon test, Jabon nyak, mahagóni fogólap, mahagóni húrláb, 12 érintő, menzúra 346 mm, vintage aranyozott mechanika, GraphTech NuBone XB alsó nyereg, tartozék hordtáska, Aquila Nylgut húrokkal. Szín:Green Burst.
12.500 Ft
Mahalo szoprán ukulele,rózsaszín, táskával együtt, új.
11.500 Ft
Mahalo MD1RWWTB Designer Reiwa Japanese Art Blue Burst szoprán ukulele, tokkal.
13.500 Ft
Mahalo Soprano Ukulele Mahaloween Orange szoprán ukulele, Art széria, egyedi dizájn, Sengon test, Jabon nyak, mahagóni fogólap, mahagóni húrláb, nikkelezett érintő, Dolphin aranyozott mechanika, GraphTech NuBone alsó nyereg, tartozék hordtáska, Aquila Nylgut húrokkal. Szín:narancssárga.
12.900 Ft
Mahalo Soprano Ukulele Alien Metallic Silver szoprán ukulele, Creative széria, egyedi dizájn, Sengon test, UFO húrláb és fej, Metallic Siver felületkezelés, Jabon nyak, mahagóni fogólap, mahagóni húrláb, 12 érintő, menzúra 346 mm, vintage aranyozott mechanika, GraphTech NuBone XB alsó nyereg, tartozék hordtáska, Aquila Nylgut húrokkal.
16.900 Ft
Mahalo szoprán ukulele,citromsárga,gyári tartozék hord-tásákával, új.
11.900 Ft
Mahalo szoprán ukulele, lila, táskával együtt, új.
11.500 Ft
Mahalo szoprán ukulele, piros,táskával együtt, új.
11.500 Ft
Egészes fekete hegedű, tokkal, vonóval, belépő kategória,
19.500 Ft
  1. főoldal
  2. akusztikus gitár
  3. elektromos gitár
  4. basszusgitár
  5. erősítő
  6. gitáreffekt
  7. egyéb húros hangszer
  8. billentyűs hangszer
  9. hangtechnika
  10. elérhetőség
© Faragó Péter,