Egyéb húros hangszerek

Mahalo MA1FB Art II Series Szoprán ukulele Futbal Minőségi hangszer, amely könnyen játszható, és megvan a maga története. A Mahalo kibővíti magával ragadó ukulele művészeti sorozatát a művészetről, a kultúráról és a szórakoztatásról. Az egyedi hanglyuk formákkal és az egész hangszert körülvevő lenyűgöző grafikai kialakítással minden ART II sorozatú ukulele a modern művészet darabja.
13.500 Ft
Mahalo MA1CH Art II Series Szoprán ukulele Cheetah Minőségi hangszer, amely könnyen játszható, és megvan a maga története. A Mahalo kibővíti magával ragadó ukulele művészeti sorozatát a művészetről, a kultúráról és a szórakoztatásról. Az egyedi hanglyuk formákkal és az egész hangszert körülvevő lenyűgöző grafikai kialakítással minden ART II sorozatú ukulele a modern művészet darabja.
13.500 Ft
Mahalo MA1GR Art II Series Szoprán ukulele Graffiti Minőségi hangszer, amely könnyen játszható, és megvan a maga története. A Mahalo kibővíti magával ragadó ukulele művészeti sorozatát a művészetről, a kultúráról és a szórakoztatásról. Az egyedi hanglyuk formákkal és az egész hangszert körülvevő lenyűgöző grafikai kialakítással minden ART II sorozatú ukulele a modern művészet darabja.
13.500 Ft
Mahalo MA1TK Art Series Szoprán ukulele Tiki Egy szórakoztató módja annak, hogy elkezdj ukulelét játszani. A Mahalo bemutatja ezt a jellegzetes és színes ukulel-sorozatot, amely magában foglalja a művészetet, a kultúrát és a humort. Szemet gyönyörködtető grafikai kialakításukkal és egyedi hanglyuk-formákkal ezek a nagyszerű hangzású ukulelek, amelyek biztosan lenyűgöznek.
13.000 Ft
Mahalo U-SMILE Szoprán ukulele Red ukulele: szoprán ukulele, ART II széria, klasszikus ukulele testforma, különleges smile hang-lyukkal (a két szem a kivágás), juhar test, jabon nyak, juhar fogólap, juhar húrláb, Nubone húrtartó, Aquila húrok, stabil hangolás, telt, erőteljes hangzás, tartozék hordtáska, piros kivitel
12.500 Ft
Mahalo ML2SF Koncert ukulele Sun Flower A szigeti élet élénk színei és hangjai inspirálják új Island Series koncert ukulele-t.Gyönyörű, kézzel készített, átlátszó színekkel, amelyek fokozzák a fa természetes szemcséjét, ezek az eszközök a klasszikus Mahalo stílusú narancssárga szigeten egy aranyszínű homokdűnékig, hűvös esőerdőkig és káprázatos naplementékig vezetik az utat a mélyzöld tengeren át!Az Ukulele Island sorozat hárs teste kupolás hátú, hogy a meleg és a könnyű magasság egyenletes kombinációját hozza létre. Az Aquila Super Nylgut húrok és a Graph Tech NuBone nyereg növelik ennek a nagyszerű ukulele-nek a játékfeszültségét és rezonanciáját.A hasított nyak réselt fejtámasszal és mahagóni fogólappal nagyszerű játszhatóságot és nagy választ ad, amikor megvizsgálják az akkordokat az fogólapon. Egyedülállóan kifejlesztett, puha élű hídunk biztosítja az abszolút játékkényelmet.A Island sorozat kompakt, könnyű felépítése és nagy hordtáskája tökéletes útitárssá teszi. Vigye haza szigeti kalandját, ukulele csoportjába, iskolába, egyetemre vagy a tengerpartra - a választás végtelen.
14.500 Ft
Mahalo MR1 Szoprán ukulele Rózsaszín ukulele: szoprán ukulele, Rainbow széria, a világszerte közkedvelt Mahalo U30 modell újratervezett változata, számos színvariációban kapható, a hangszer teste, nyaka és fogólapja egzotikus indonéz fából (sengon) készült, mahagóni húrláb, arany hangolókulcsok, réz érintők, Aquila Nylgut húrok, tartozék hordtáska, Pink kivitel
11.900 Ft
Mahalo Hawaii Szoprán ukulele Hawaii Green Burst szoprán ukulele, Designer széria, egyedi dizájn, a hanglyuk az oldalsó lemezen található, és lehetővé teszi a zenész számára, hogy jobban élvezze a játékot - a hang egy része a lyukon keresztül közvetlenül a fülébe jut,Sengon test, Jabon nyak, mahagóni fogólap, mahagóni húrláb, 12 érintő, menzúra 346 mm, vintage aranyozott mechanika, GraphTech NuBone XB alsó nyereg, tartozék hordtáska, Aquila Nylgut húrokkal. Szín:Green Burst.
12.500 Ft
Mahalo ML1SF Szoprán ukulele Sunflower
12.000 Ft
Mahalo MA1NJ Art Series Szoprán ukulele Ninja
12.900 Ft
Mahalo szoprán ukulele, transparent festéssel, multi-hole hanglyukrendszer, új, tartozék hordtáskával.
12.900 Ft
Mahalo ML1OS Szoprán ukulele Orange Sunset Gyönyörű, kézzel kidolgozott, átlátszó színekkel, amelyek kiemelik a fa természetes erezetét, ezek a hangszerek egy mélyzöld tengeren át az aranyló homokdűnékig, a hűvös esőerdőkig és a káprázatos narancssárga szigeti naplementékig visznek el klasszikus Mahalo stílusban.
11.900 Ft
Mahalo szoprán ukulele,natúr felület, új, tartozék hordtáskával.
11.500 Ft
Mahalo MK1 Szoprán ukulele Transparent Brown ukulele: szoprán ukulele, Kahiko széria, a hangszer teste és nyaka egzotikus indonéz fából (sengon) készült, mahagóni fogólap, réz érintők, mahagóni húrláb, nikkelezett vintage hangolókulcsok, átlátszó húrok, tartozék hordtáska, Transparent Brown kivitel
12.000 Ft
Mahalo ML1SH Szoprán ukulele Smoke Haze Gyönyörű, kézzel kidolgozott, átlátszó színekkel, amelyek kiemelik a fa természetes erezetét, ezek a hangszerek egy mélyzöld tengeren át az aranyló homokdűnékig, a hűvös esőerdőkig és a káprázatos narancssárga szigeti naplementékig visznek el klasszikus Mahalo stílusban!
12.000 Ft
Mahalo ML1CP Szoprán ukulele Coral Pink Gyönyörű, kézzel kidolgozott, átlátszó színekkel, amelyek kiemelik a fa természetes erezetét, ezek a hangszerek egy mélyzöld tengeren át az aranyló homokdűnékig, a hűvös esőerdőkig és a káprázatos narancssárga szigeti naplementékig visznek el klasszikus Mahalo stílusban!
12.000 Ft
Mahalo MA1PL Art Series Szoprán ukulele Pool Egy szórakoztató módja annak, hogy elkezdj ukulelén játszani. A Mahalo bemutatja ezt a jellegzetes és színes ukulel-sorozatot, amely magában foglalja a művészetet, a kultúrát és a humort. Szemet gyönyörködtető grafikai kialakításukkal és egyedi hanglyuk-formákkal ezek nagyszerű hangzású ukulelek,- amelyek biztosan lenyűgöznek.
12.500 Ft
Mahalo MA1KA Artist Elite Series Szoprán ukulele Photo Flame Koa Az ARTIST ELITE sorozat magasabbra teszi a lécet a játszhatóság, a megjelenés és a funkciók tekintetében belépő szintű áron. A lenyűgöző Photo Flame Koa test mahagóni nyakkal, ébenfa fogólappal és amara híddal.
15.000 Ft
Mahalo MA1DR Art Series Szoprán ukulele Dart Egy szórakoztató módja annak, hogy elkezdj ukulelén játszani. A Mahalo bemutatja ezt a jellegzetes és színes ukulel-sorozatot, amely magában foglalja a művészetet, a kultúrát és a humort. Szemet gyönyörködtető grafikai kialakításukkal és egyedi hanglyuk-formákkal ezek nagyszerű hangzású ukulelek, amelyek biztosan lenyűgöznek.
12.300 Ft
Mahalo MA1RD Art Series Szoprán ukulele Russian Doll Egy szórakoztató módja annak, hogy elkezdj ukulelén játszani. A Mahalo bemutatja ezt a jellegzetes és színes ukulel-sorozatot, amely magában foglalja a művészetet, a kultúrát és a humort. Szemet gyönyörködtető grafikai kialakításukkal és egyedi hanglyuk-formákkal ezek nagyszerű hangzású ukulelek, amelyek biztosan lenyűgöznek.
12.300 Ft
Mahalo Soprano Ukulele Hawaii Green Burst szoprán ukulele, Designer széria, egyedi dizájn, a hanglyuk az oldalsó lemezen található, és lehetővé teszi a zenész számára, hogy jobban élvezze a játékot - a hang egy része a lyukon keresztül közvetlenül a fülébe jut,Sengon test, Jabon nyak, mahagóni fogólap, mahagóni húrláb, 12 érintő, menzúra 346 mm, vintage aranyozott mechanika, GraphTech NuBone XB alsó nyereg, tartozék hordtáska, Aquila Nylgut húrokkal. Szín:Green Burst.
12.500 Ft
Mahalo szoprán ukulele,rózsaszín, táskával együtt, új.
11.500 Ft
Mahalo MD1RWWTB Designer Reiwa Japanese Art Blue Burst szoprán ukulele, tokkal.
13.500 Ft
Mahalo szoprán ukulele, türkiz színben, hordtáskával együtt, új
12.500 Ft
Mahalo Soprano Ukulele Mahaloween Orange szoprán ukulele, Art széria, egyedi dizájn, Sengon test, Jabon nyak, mahagóni fogólap, mahagóni húrláb, nikkelezett érintő, Dolphin aranyozott mechanika, GraphTech NuBone alsó nyereg, tartozék hordtáska, Aquila Nylgut húrokkal. Szín:narancssárga.
12.900 Ft
Mahalo Soprano Ukulele Alien Metallic Silver szoprán ukulele, Creative széria, egyedi dizájn, Sengon test, UFO húrláb és fej, Metallic Siver felületkezelés, Jabon nyak, mahagóni fogólap, mahagóni húrláb, 12 érintő, menzúra 346 mm, vintage aranyozott mechanika, GraphTech NuBone XB alsó nyereg, tartozék hordtáska, Aquila Nylgut húrokkal.
16.900 Ft
Mahalo szoprán ukulele,citromsárga,gyári tartozék hord-tásákával, új.
11.900 Ft
Mahalo szoprán ukulele, lila, táskával együtt, új.
11.500 Ft
Mahalo szoprán ukulele, piros,táskával együtt, új.
11.500 Ft
Egészes fekete hegedű, tokkal, vonóval, belépő kategória,
19.500 Ft
  1. főoldal
  2. akusztikus gitár
  3. elektromos gitár
  4. basszusgitár
  5. erősítő
  6. gitáreffekt
  7. egyéb húros hangszer
  8. billentyűs hangszer
  9. hangtechnika
  10. elérhetőség
© Faragó Péter,