Akusztikus gitárok

Toledo Marisol 4/4-es klasszikus gitár,- arany-színű kulcsokkal.
26.900 Ft
Harmony akusztikus gitár Acélhúros, szabvány dreadnought-testű gitár. Beérett hang, korából adódó apróbb felületi nyomokkal, de színpadképesen, nagyon kényelmes húrnyomással, egyenes nyakkal, valamint gyárilag állítható magasságú hátsó híddal. Használt.
35.000 Ft
Cort-AD810LH-OP balkezes akusztikus gitár A Standard széria Cort legrégebbi akusztikus szériája, amely nagyszerű teljesítményéről és nagyon jó ár-érték arányról ismert. A Standard széria kezdők és hobbigitárosok számára egyaránt remek választás, sokoldalú hangszertípusokkal bármilyen szituációra. Az AD810 fenyő fedlappal, mahagóni hát- és oldallapokkal és merbau fogólappal rendelkezik.
59.000 Ft
Valencia VC104TCE 4/4 Black Vékony (8 cm) testű, ezért kényelmes, de még megfelelő akusztikus hangot adó elektro-akusztikus klasszikus gitár, beépített hangolóval.
44.000 Ft
Valencia VC103 3/4 Natural Klasszikus 3/4 méretű gitár, elsősorban a kezdőknek és 12 éves korú gyermekeknek, hársfa test és fedlap, juhar nyak, menzúra 610 mm, ebonizált fogólap, 19 sárgaréz érintő, ebonizált húrláb műanyag alsó nyereggel, műanyag felső nyereg, szabványos nikkelezett mechanika, szín: lakkozott Natural.
33.500 Ft
SX TG 1 Akusztikus gitár - Traveller (utazó) típus. A gitár hát- és oldallapja mahagóni fából, a fedlap masszív lucfenyőből készült. A nyak szintén mahagóni, "V" formájú, mely rózsafából készült, 20 db érintővel rendelkezik, szintén rózsafa húrlábbal, "vintage" hangolómechanikával. A hangszeren strap lock-os hevedertartó gombák vannak. A gitáron egy beépített elektronika található: hangológép, valamint külön-külön szabályozható piezó hangszedő és belső mikrofon.11-es Elixir húrokkal van ellátva. A gitárhoz praktikus tok is jár 10 mm-es párnázattal, bézs színben. Ezt főleg azok a személyek fogják értékelni, akik utazás során nem szívesen cipelnek nagy dolgokat.A gitár újszerű állapotban van. Használt.
85.000 Ft
Valencia VC104: 4/4 méretű klasszikus gitár, elsősorban kezdőknek és 12 éves korú gyermekeknek, hársfa test, juhar nyak, ebonizált fogólap 19 sárgaréz érintővel, ebonizált húrláb műanyag alsó nyeregel, nikkelezett mechanika, menzúra: 650 mm, lakkozott. Szín: Natural.
27.500 Ft
Cascha CGA300 Natural akusztikus gitár A CASCHA Performer Series CGA300 egy kivágással rendelkező akusztikus gitár. Viszonylag nagy teste hangos, határozott hangzást biztosít erős basszussal, így különösen alkalmas olyan stílusokhoz, mint a bluegrass, a blues és a folk. A Cascha Performer sorozatból származó CGA300 azonban valóban sokoldalú, így ideális társ minden más zenei műfajhoz. A CASCHA CGA300 skálahossza 65 centiméter (25,5 hüvelyk). Teste dióból, teteje tömör lucfenyőből (Solid Top), nyaka sötét mahagóniból készült. Ez a kombináció meleg, kiegyensúlyozott hangzást ad tiszta aláfestéssel és rengeteg kitartással. A fogólaphoz modern fa-műanyag kompozitot, a hídhoz rózsafát használnak. A nyereg és a híd természetes csontból (Ökörcsont) készült. A CGA300 vizuálisan lenyűgöz matt természetes felületével, amely szépen mutatja a tömör lucfenyő deszkát teljes pompájában. Az ötrétegű fekete-fehér kötés, valamint a világosbarna rozetta elegáns, hagyományos megjelenést biztosít. A pontos kulcsok jó hangolási stabilitást biztosítanak. A CGA300 egy kiváló minőségű hangszer a Cascha felső vonalából, és ambiciózus kezdőknek, haladóknak és tapasztalt zenészeknek készült.
75.000 Ft
SX 304G Natural akusztikus gitár A népszerű anyagokat tartalmazó alapmodellt az elmúlt években szép fényes felülettel kezdték újragyártani. A Dreadnought SD304 mahagóniból és Sitka lucfenyőből készül, ami az utóbbi években ritka volt. Az SD304 egy tiszta és meleg hangzású akusztikus gitár. A felső nyereg NUBONE-ból készül, és a gitár testéhez van rögzítve oly módon, hogy ne zavarja a húrok rezgését, miközben nyitottság érzésével éri el a hangot. Ez az alapmodell fényes felületeivel fényűző megjelenésű.
38.500 Ft
SX SAG4 Natural Matte Ez az SX sorozatú Grace akusztikus gitár eredeti testformával rendelkezik, Sitka lucfenyő tetejével és mahagóni oldalával és hátlapjával, amely biztosítja az ismerős teljes akusztikus hangzást. A kényelmes, 648 mm-es skálájú Okume fa nyak 20 nikkel-bundot tartalmaz. A szép modern dizájn kiegészíti az ABS-szegély, a pontos hangolást pedig króm öntött tuningmechanizmusok és Nu-bone nyereg biztosítják. Ennek a modellnek mindkét változata matt természetes felülettel rendelkezik.
34.500 Ft
Ibanez VC50NJP Natural akusztikus gitár: Grand Concert típusú gitár, V széria, lucfenyő fedlap, dammarafenyő (agathis) hát- és odallap, mahagóni nyak, rózsafa fogólap és húrláb, Ibanez Smooth Tuner AS hangolókulcsok, króm szerelékek, natúr kivitel.
67.000 Ft
Yamaha C-40 típusú klasszikus gitár, 4/4-es méret, új.
68.000 Ft
Valencia VA434 4/4 Natural Klasszikus 4/4 méretű gitár nylon húrokkal. A káva és a hátlap Nato fából, a fedlap pedig lucfenyőből készült. A mahagóni nyak rózsafa fogólappal van ellátva, 19 érintővel, a felső nyereg szélessége 48 mm. A nyak egy Truss Rod Dual Action merevítővel van megerősítve. A gitár aranyozott hardverrel és Open Gear tunerekkel van felszerelve.
39.000 Ft
Valencia VC104C 4/4 Fekete Standard 4/4-es méretű klasszikus gitár kivágással, elsősorban kezdőknek és 12 éves kortól gyerekeknek. A hangszer fedlapja, hátlapja basszusfából készült. Juhar nyak 650 mm-es skálával, ebonizált fogólappal, 19 sárgaréz érintővel. A hangolásról és az intonációról egy ebonizált híd gondoskodik műanyag fogólappal, műanyag felső nyereggel és szabványos nikkelezett mechanikával. A hangszer teste és nyaka egyaránt fekete szegéllyel és fényes lakkal van bevonva. Színes változat: fekete
38.900 Ft
Valencia VC 104 BUS egészes klasszikus gitár,- kék színben.
36.000 Ft
Lignatone 4/4 -es klasszikus gitár. Az egykori Csehszlovákiában készült hangszer a hatvanas évekből (később Cremona). 60 év körüli kora ellenére szerkezetileg teljesen rendben van, a kulcsok is tökéletesen teszik a dolgukat. A műanyag szegélyek viszont már sok részen konkrétan elporladtak, de ez a hangszer működésére nincs hatással. A hangja már kellően száraz, a mostani, ennél drágább ,,belépő szintű" kínai gitárok ,,puha" hangját messze felülmúlja. Használt.
20.000 Ft
Ibanez V50NJP Dreadnought Natural akusztikus gitár: Dreadnought test forma, lucfenyő fedlap, dammarafenyő (agathis) test, rózsafa fogólap, pont berakás, zárt mechanikás hangolókulcsok, natúr szín.
61.900 Ft
Yamaha C30M 4/4 Natural Klasszikus, 4/4 méretű gitár a C sorozatból, nylon húrokkal. Ideális kezdők, de haladók számára is; kellemes, kiegyensúlyozott hangzást nyújt. A gitár hátlapja és oldallapjai trópusi meranti fából, a fedőlap lucfenyőből készült, matt felületképzéssel. A nyak egzotikus natto fából készült és rózsaa fogólappal borított. Skálahosszúsága 650 mm. A hangszer rózsafa húrlábbal és króm hangolókulcsokkal felszerelt. Szín: natural
55.900 Ft
Antares CG 34 M 4/4-es klasszikus gitár. Made in Korea. Beérett hangszer,- korából adódóan karcos, de alapvetően sérülésmentes. Használt.
54.000 Ft
Pasadena SG028 Natural Test alakja: Dreadnought Kivitel: fényes Fedlap: hárs Hátlap és káva: hárs Fogólap: rózsafa Érintők száma: 21 Hangolási mechanizmusok: Die Cast, króm Kötés: fehér Szín: természetes
35.000 Ft
Eko guitars Ranger 6 Red Sunburst A Ranger 6 klasszikus Dreadnought formájú, lucfenyő tetővel és hársfa háttal és oldalakkal. A nyak Okoumé-ból származik, 20 fret-es dél-amerikai Roupana fogólappal, műanyag nyereggel és nulla frettel. A Ranger kétségtelenül az a szó, amely a legnagyobb visszhangot keltette az Eko történetében, és segítette márkanévvé válását Európában. A J-52 névtől kezdve ezt a gitárt minden alkalommal frissítették és tökéletesítették, amíg a J-54 (6 húros) és J-56 (12 húros) változatot 1967-ben Ranger VI-nak és Ranger XII-nek nevezték el. Kiváló ár-érték arány és elnyűhetetlenség - ma is sok gitáros otthonában megtalálhatóak, esetleg a nappali sarkában, mint bútordarab. Ideális azok számára, akik megteszik az első lépést az akusztikus gitár világába.
45.900 Ft
Valencia VC104L 4/4 Fekete Balkezes 4/4-es méretű klasszikus gitár. Elsősorban kezdőknek és 12 éves kortól. Szín: fekete.
35.000 Ft
Pasadena SG026C-38 Red Sunburst Akusztikus gitár mini jumbo testtel és kivágással. Test alakja: Mini Jumbo kivágással Kivitel: fényes Fedlap: hárs Hátlap és káva: hárs Fogólap: rózsafa Bundok száma: 18 Hangolókulcsok: Die Cast, króm Szegély: fehér Szín: Piros Sunburst
26.000 Ft
Puldin. Bolgár 4/4-es klasszikus gitár. Kopott, de első gitárnak megfelel. Használt.
17.000 Ft
Pasadena SG01SZC 40 Natural Pasadena akusztikus gitár Jumbo test,- kivágással. Lakkozás: szatén Húrláb: indiai rózsafa Fedlap: Luc Nyak: mahagóni Fogólap: indiai rózsafa Érintők száma: 20 Hátlap és káva: Zebrawood Típus: Jumbo kivágással Hangológépek: Die Cast
46.900 Ft
Pasadena SG026C-38 Fekete Akusztikus gitár mini jumbo testtel, kivágással. Test alakja: Mini Jumbo kivágással Kivitel: fényes Fedlap: hárs Hátlap és káva: hárs Fogólap: rózsafa Érintők száma: 18 Hangolókulcsok: Die Cast, króm Szegély: fehér Fekete szín
26.000 Ft
Noname hétnyolcados acélhúros gitár. Ütött kopott, repedt régi hangszer csak akkordozásra használható a nagy húrnyomás miatt. Ettől függetlenül az új kulcsok miatt behangolható és tartja is a hangolást.Tipikus ,,tábortűzi" kategória. Használt.
12.000 Ft
Orosz gyártmányú 4/4-es acélhúros gitár, Tömör fenyő fedlap,- szép hang. Egyenes nyak, kis húrnyomás. Az eredeti silány kulcsok újra lettek cserélve. A felső nyereg új, a húrláb betét cserélt, a húrláb megerősített. Új húrok. Ütött kopott, de használható hangszer. Használt.
20.000 Ft
Pasadena SG028CE Fekete Elektro-akusztikus gitár,- kivágással. Test alakja: Dreadnought kivágással Kivitel: fényes Fedlap: hárs Hátlap és káva: hárs Fogólap: rózsafa Éritők száma: 21 Elektronika: előerősítő 3 sávos hangszínszabályzóval Hangolási mechanizmusok: Die Cast, króm Szegély: fehér Fekete szín
35.900 Ft
Orosz tanulógitár,- új fém-húrozással. Hossza: 88 cm, ami a feles és a háromnegyedes közötti méretnek felel meg. Kifejezetten szép-hangú hangszer, mivel a fedlapja tömör fenyő. Ütött-kopott, de szerkezetileg és funkcionálisan rendben van, kulcsai működnek, húrnyomása is megfelelő. Használt.
10.000 Ft
Hétnyolcados klasszikus-gitár, márkajelzés nélküli, kopott, de szerkezetileg egyben van, új húrokkal.
17.000 Ft
Fender FA-125CE Natural A dreadnought elektro-akusztikus gitár ötvözi a Fender hangját és stílusát a Fishman elektronikai hangminőséggel, így biztosítva a kiváló eredményt, amely tökéletesen illeszkedik a színpadra. A minőségi Fender 3 + 3 kulcs és a különleges híd, valamint a kiváló minőségű laminált fedlap szerkezete nagy rezonanciájú hangszert eredményez. A kezdők és a feltörekvő játékosok értékelik a mahagóni nyakat, amely élénk hangzást és sima játékérzetet ad a gitárnak.
95.700 Ft
3/4-es, márkázatlan, belépő-kategóriás tanuló-gitár,- fém húrokkal, használt.
15.000 Ft
Suzuki 3/4-es hibrid-gitár, nagyon régi, ütött-kopott, gyári nyak-merevítéssel.
36.400 Ft
Valencia klasszikus gitár,- minőségi-cserés kulcsokkal, koppantó-lappal, Fishman-elektronikával.Átfűzős húrláb, minimális húrnyomás.Használt.
45.000 Ft
  1. főoldal
  2. akusztikus gitárok
  3. elektromos gitárok
  4. basszusgitárok
  5. egyéb húros hangszerek
  6. erősítők
  7. elérhetőség
© Faragó Péter,