Billentyűs hangszerek

Kurzweil KP70 Billentyűzet - hordozható arranger, kompakt méretekkel és alacsony súllyal. A KP70 61 dinamikus billentyűzettel rendelkezik. 32 hang polifónia és akár 300 különböző hangzás is rendelkezésre áll, a billentyűs hangszerektől a vonós hangszerekig, vagy akár a hang-effektekig. 100 kísérő stílus és 100 dal. Két hangszóró és 2 x 3 W beépített erősítő. Méretek: 940 x 356 x 136 mm, súly: 3,75 kg. Szín: fekete.
57.900 Ft
Yamaha PSR-F52 Ez a hangszer tökéletes azok számára, akik meg akarnak tanulni játszani. Minden olyan funkcióval rendelkezik, amelyek az első játékélményhez szükségesek. Mi lehet a legjobb módja annak, hogy kipróbálhassa magát a világhírű Yamaha szintetizátorán? A PSR-F52 szilárd alapot kínál mindazoknak, akik elkezdenek játszani a szintetizátorral. A Yamaha PSR-F52 nemcsak zongorákat, gitárokat vagy fúvós hangszíneket kínál, hanem olyan hangszerek hangjait is, amelyek nélkülözhetetlenek a különböző régiókból származó zenék értelmezéséhez. Az auto-kíséret stílus funkció szórakoztató, ha virtuális zenekarral játszik, és számos stílust kínál nemcsak a szokásos műfajok, például a rock vagy a jazz, hanem olyan stílusok számára is, amelyek megragadják a sok országban népszerű zene lényegét. Ezenkívül a PSR-F52 tele van olyan funkciókkal, amelyek kiválóak a kezdők számára. Ingyenesen letölthető énekeskönyv, tele dallamokkal, leckékkel, intelligens akkorddal. Élvezze a stílust anélkül, hogy tudná, hogyan kell akkordokat játszani ... és így tovább! Ezek a kezdő lépések minden tanulónak, függetlenül attól, hogy milyen stílusban szeretne játszani.
37.900 Ft
Kurzweil Ensemble Grande Piano Kalapácsmechanikás digitális zongora a nyolcvanas évek végéről. Vannak esztétikai és műszaki hiányosságai, de üzemel, minden hang működik, használható,- egy mostani digitális zongora árának töredékéért.
45.500 Ft
  1. főoldal
  2. akusztikus gitár
  3. elektromos gitár
  4. basszusgitár
  5. erősítő
  6. gitáreffekt
  7. egyéb húros hangszer
  8. billentyűs hangszer
  9. hangtechnika
  10. elérhetőség
© Faragó Péter,